Menu

From Hours of discovery to the extraordinary tastes

Starter

Terrine de Foie gras
20.50

chutney aux figues

Douze Huitres Fines de Claire
26

moyennes

Assiette de Saumon fumé
16.50

et ses toasts

Oeuf Parfait
13

à la crème de Parmesan & aux cèpes

food menu
Menu is now empty.

salad & Pasta

Sole meunière
30.50

au beurre blanc

Fricassée de Lotte & Langoustines
25.50

aux girolles

Tournedos de Lotte rôti
25.50

aux morilles

Filet de Daurade royale
22

sauce vierge, écrasé de pommes de terre aux olives

Dos de Cabillaud laqué au miel de soja
25

polenta crémeuse & légumes glacés

Entrée

food menu
Menu is now empty.

Desserts

Choix de Desserts « maison » du moment
9
“I want my cooking to reflect the rugged nature and climate of the cold north. I want to create a progressive environment that has a emphasis on the outstanding produce of our region.”
– CHEF JENSEN

beer

food menu
Menu is now empty.

Wine

food menu
Menu is now empty.