From Hours of discovery to the extraordinary tastes
Menu
Starter
Terrine de Foie gras
20.50
chutney aux figues
Douze Huitres Fines de Claire
26
moyennes
Assiette de Saumon fumé
16.50
et ses toasts
Oeuf Parfait
13
à la crème de Parmesan & aux cèpes
food menu
Menu is now empty.
salad & Pasta
Sole meunière
30.50
au beurre blanc
Fricassée de Lotte & Langoustines
25.50
aux girolles
Tournedos de Lotte rôti
25.50
aux morilles
Filet de Daurade royale
22
sauce vierge, écrasé de pommes de terre aux olives
Dos de Cabillaud laqué au miel de soja
25
polenta crémeuse & légumes glacés
Entrée
food menu
Menu is now empty.
Desserts
Choix de Desserts « maison » du moment
9
“I want my cooking to reflect the rugged nature and climate of the cold north. I want to create a progressive environment that has a emphasis on the outstanding produce of our region.”
– CHEF JENSEN
beer
food menu
Menu is now empty.
Wine
food menu
Menu is now empty.